Opis oferty

Hotel Zamek Ryn****, dawna siedziba komtura, w której rycerze zakonni jadali zwierzynę i ryby z okolicznych lasów i jezior, zobowiązuje do obyczajnego zachowania odzwierciedlającego się zarówno w wykwintności na stole jak i bardzo pieczołowitym przygotowaniu potraw.

SEZONOWE SMAKI
Zainspirowani
Porami Roku
Wiosna to szparagi, raki i pieczona jagnięcina, lato - dania kuchni wegetariańskiej. Jesiennymi specjalnościami są potrawy z grzybów i dziczyzny (borowiki, rydze, jelenie, dziki, bażanty).
Zima natomiast to popisy kuchni słowiańskiej, czyli pierogi, knedle, a także aromatyczne babki ziemniaczane.

Serdecznie zapraszamy
Codziennie
12.00 - 23.00
Śniadania
7.00 - 11.00
Zarezerwuj stolik:
+48 87 429 70 18
restauracja@zamekryn.pl

Informacje dodatkowe

Położenie: nad jeziorem
Klimat: historycznie, kameralnie, luksusowo